Nieuws

Fullhouse levert: Binnen 2 maanden succesvol

Van Haperen Dakbedekkingen

joshua-sukoff-tmnnde-sdze-unsplash

Van Haperen Dakbedekkingen is al meer dan 45 jaar een betrouwbare speler in de dakenmarkt. Met een toegewijd team van +- 40 vakbekwame medewerkers bieden ze een uitgebreide dienstverlening voor platte daken, hellende daken, groendaken, solar systemen en meer.

Met een groeiende projectportfolio en de ambitie om de hoogwaardige diensten te blijven leveren, staat Van Haperen Dakbedekkingen voor een belangrijke uitdaging: het aantrekken van gekwalificeerde dakdekkers. Het bedrijf is zich bewust van de uitdagingen bij het vinden van het juiste talent en schakelde daarom de hulp van Fullhouse in.

De samenwerking begon met een uitgebreide kennismaking, waarin projectmanager RPO, Rose van den Hoven, namens Fullhouse op de recruitment stoel van Van Haperen plaatsnam. Ze is regelmatig over de vloer bij Van Haperen om de organisatie en de functieprofielen, goed te leren kennen. Mede hierdoor kon Fullhouse een optimale match creƫren tussen de gevraagde vaardigheden, competenties en de cultuur van Van Haperen.

Fullhouse en Van Haperen zijn er ingeslaagd om een succesvolle wervingscampagne op te tuigen. Veelal via de sociale media-platformen, zoals Facebook en Instagram. Deze doelgerichte recruitment aanpak leverde in de eerste 2 maanden ruim 70 sollicitaties op. Binnen dezelfde periode, zijn er 4 nieuwe collega dakdekkers aangenomen.

Met Fullhouse als partner is Van Haperen Dakbedekkingen in staat om de recruitment uitdagingen succesvol en op tijd aan te vliegen.