Nieuws

RPO bij Hartog Transport

Hartog Logistics & Transport

marcin-jozwiak-oh0ditwohi4-unsplash

Hartog Logistics & Transport, een gevestigd familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de transportwereld, is altijd toegewijd geweest aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Hartog is in 1925 begonnen en inmiddels overgedragen aan de vierde generatie. Met hun specialisatie in containertransport en transporten binnen de Benelux, Frankrijk en Noord-Italië, groeiden ze uit tot een logistiek dienstverlener met warehousing. Om de hoogstaande dienstverlening voort te zetten, begonnen ze aan een missie om nieuw gekwalificeerd personeel aan te trekken voor de groeiende vraag naar transport en warehousing.

Een succesvolle recruitment formule

Met de uitdagingen van het aantrekken van gekwalificeerd personeel en het verbeteren van hun online aanwezigheid, besloot Hartog samen te werken met Fullhouse. Projectmanager RPO Maaike is – met haar team – de organisatie in gedoken om een recruitment strategie te vormen. Een duidelijk plan, waar onder meer een nieuwe website en fotoshoot aan vooraf gingen, bleek succesvol. De nieuwe online presence als werkgever, leverde veel interactie op met de potentiële kandidaten. 

Los van het stralende werkgeversimago, leverde de aanpak al meer dan 90 sollicitaties op voor 3 openstaande vacatures. Er werden hieruit onder meer CE Chauffeurs, een Logistiek Administratief Medewerker en Heftruckchauffeurs aangenomen.