fullhouse – employer branding (9 van 33)

Concepter & Designer

Als Concepter & Designer ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van al ons designwerk. Alles wat we bedenken, geef jij samen met het team vorm. Van presentatiedecks tot impactvolle employer branding campagnes op sociale media.

Nieuwegein
3.200 - 5.000
Medior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. We veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. 

Als Concepter & Designer ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van al ons designwerk. Alles wat wij (jij en je collega’s) bedenken, geef jij samen met het team vorm. Van presentatiedecks tot impactvolle employer branding campagnes op sociale media. Je kunt creatieve ideeën vanuit een collega, goed visualiseren naar concepten die aansluiten op het geheel en de wensen van de klant. Je bent op de hoogte van de laatste standaarden op het gebied van digital design en je bent bedreven en ervaren in disciplines als webdesign, campagne- en visual identity design.  

Als Concepter & Designer woon je strategische sessies bij ons op kantoor bij, om de input te verwerken in grafische concepten. Het betreft de ene keer een recruitmentvraagstuk waarbij een campagne over alle sociale mediakanalen de basis is, waar het de andere dag gaat over een pitch voor onze eigen dienstverlening bij een grote opdrachtgever. Jij werkt de concepten uit, om deze vervolgens voor te stellen aan je collega’s of de klant als opdrachtgever. Jij of je collega werkt deze concepten vervolgens uit. 

Je bent ook een belangrijke schakel in de positionering en branding van Fullhouse. Je neemt de verantwoordelijkheid voor onze eigen uitstraling.  

Wat doe je?

 • Je bent verantwoordelijk voor al het designwerk en eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van alle designs.
 • Je bent vanuit je designdiscipline het eerste aanspreekpunt voor de projectmanagers.
 • Je borgt de kwaliteit van alles wat we doen in design.
 • Je werkt zelf actief mee aan de designs van onze klantpresentaties. 
 • Je bent proactief in het voorstellen van bedrijfsbrede verbeteringen en innovaties op designvlak. 

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 3.200 en 5.000 afhankelijk van je profiel.
 • Werken vanuit huis of op kantoor.
 • Persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Mobiliteitsbudget.
 • Een Macbook of iMac.
 • Een prettige cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes. 
 • Je bent proactief in het voorstellen van bedrijfsbrede verbeteringen en innovaties op designvlak.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht (Nieuwegein), waar met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt aan recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak recruitment en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wie zoeken wij?

Een (ervaren) young professional met liefde voor design. Dat kan blijken uit je werkervaring als concepter, creative, designer, of iets anders. Je liefde voor design zal zichtbaar zijn in je portfolio. Show us! 

 • Je hebt een hbo+/wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een 3-5 jaar ervaring als designer. 
 • Je hebt enige jaren ervaring opgedaan als creatief aan bureauzijde(pré).
 • Je hebt ervaring met keynote voor het maken van slidedecks.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in digital design.
 • Kennis van Adobe programma’s is een vereiste.


Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer