fullhouse – employer branding (29 van 33)

Employer Branding Specialist

Als Employer Branding Specialist bij Fullhouse zorg jij er met je team voor dat kandidaten voor jouw opdrachtgevers willen werken.

IJsselstein
3.000 - 4.500
Medior-Senior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. Wij veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor betekenisvolle opdrachtgevers uit uiteenlopende branches.

Als Employer Branding Specialist bij Fullhouse zorg jij er met je team voor dat kandidaten voor jouw opdrachtgevers willen werken. Jij weet als ervaren marketeer namelijk precies wat er nodig is om een employer brand met beleving te creëren en hoe je strategische campagnes ontwikkeld die zorgen voor brand engagement of conversie.

Jij bent in de lead, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt veel in teamverband, met directe collega’s en soms met specialisten van je opdrachtgevers. Binnen ons team beheersen we alles wat nodig is om de employer brands te ontwikkelen en je opdrachtgevers succesvol te maken op de krappe arbeidsmarkt. Van strategische design professionals en contentproductie tot de recruiters, ze behoren allemaal tot ons team.

Wat doe je?

 • Je bedenkt en creëert employer brands voor betekenisvolle opdrachtgevers 
 • Strategische recruitment (marketing) sessies leiden bij opdrachtgevers
 • Doelgroep- en markt onderzoeken leiden t.b.v. van je projecten
 • Optimaliseren van campagnestrategieën en de mix van kanalen op basis van data gedreven rapportages in samenwerking met jouw marketing collega’s
 • Adviserende rol in werken-bij-website ontwikkelingen en optimalisaties
 • Social strategie voor opdrachtgevers bedenken en begeleiden

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 3.000 en 4.500 afhankelijk van je profiel
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Werken vanuit huis, op kantoor, of bij de klant
 • Persoonlijk ontwikkelbudget
 • Een auto- of mobiliteitsbudget
 • Een prettige cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht (IJsselstein), waar met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt aan recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak recruitment en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over.  

Wie zoeken wij?

Een ervaren young professional met liefde voor marketing en recruitment. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als marketeer en het liefst zelfs iets meer. Je enthousiasme voor het vak kun je goed motiveren. Tell us!

 • Je hebt minimaal HBO- werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als marketeer
 • Je voelt je als een vis in het water als je een collega of opdrachtgever vertelt over de mogelijkheden van o.a. sociale media en Google.
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Je bent een volwassen gesprekspartner. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en je moet in staat zijn om ze te overtuigen.
 • Je hebt een goede werkethiek. Thuis, op kantoor of bij de klant.
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen in het recruitment marketing vak.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.


Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer