fullhouse – employer branding (28 van 33)

Inside Sales

Als Inside Sales bij Fullhouse ben je onderdeel van ons eigen Business Development team. Samen met jouw collega’s overtuig je potentiële nieuwe opdrachtgevers van onze dienstverlening.

IJsselstein/Nieuwegein
2.000 - 3.500
Junior-Medior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. We veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers uit uiteenlopende branches.

Als Inside Sales bij Fullhouse ben je onderdeel van ons eigen Business Development team. Samen met jouw collega’s overtuig je potentiële nieuwe opdrachtgevers van onze dienstverlening. We gebruiken innovatieve leadgeneratietools en social media, waarna jij de warme leads telefonisch opvolgt. Je spreekt voornamelijk met directieleden die je ervan overtuigt om met ons een meeting te plannen, zodat wij ons businessmodel kunnen presenteren.

Je werkt als buddy’s samen met een Account Director. Jij maakt de new business afspraken en samen gaan jullie op pad om de deals te closen. Het barst van de sales mentaliteit en jullie doen er alles aan om het gezamenlijke target te behalen.

Wat doe je?

 • Je genereert leads met behulp van innovatieve tools en LinkedIn
 • Je acquireert voornamelijk warme leads op C-level in diverse branches
 • Je gaat met jouw collega mee naar new business meetings

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 2.000 en 3.500 afhankelijk van je profiel
 • Een goede bonusregeling
 • Een laptop en telefoon
 • Je ontwikkelt jezelf razendsnel door de 1-op-1 begeleiding van een ervaren buddy
 • Een echte salescultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar de buitendienst

Waar kom je terecht?

Nu nog op ons kantoor in Utrecht (IJsselstein), maar vanaf april gaan wij verhuizen naar ons splinternieuwe kantoor in Nieuwegein. Er wordt met een ongekende drive en veel plezier gewerkt aan sales en recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over. 

Wie zoeken wij?

Een young professional met passie voor sales. Dat kan blijken uit je werkervaring als deur aan deur verkoper, binnendienst medewerker of anders. Het kan ook blijken uit een andere motivatie, die je hebt voor je passie voor sales. Vertel het ons!

 • Je hebt passie voor sales en weet goed wat het vak inhoudt.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, want verkopen is geen eitje. Maar het is wel winnen.
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar


Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

jeffrey (2)

Jeffrey Jaeger

Eigenaar / Directeur

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer