projectmanager

Projectmanager RPO

Als Projectmanager RPO bij Fullhouse ben je ‘the one in charge’. Je hebt éen duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers succesvol worden in recruitment.

Nieuwegein
2.750 - 4.500
Medior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. We veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. 

Als Projectmanager RPO bij Fullhouse ben je ‘the one in charge’. Je zit op de stoel van de recruitment directeur bij een aantal verschillende opdrachtgevers. Je hebt éen duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers succesvol worden in recruitment. Met ons Recruitment Proces Outsourcing model leggen ze de (volledige) verantwoordelijkheid van hun recruitment, in jouw handen. Jouw ervaring in recruitment en/of recruitment marketing stelt je in staat om hun bedrijfsdoelstellingen en strategie, door te vertalen naar een duurzame recruitmentaanpak. Als dit eenmaal staat, manage je de tactische- en operationele werkzaamheden van die aanpak. Je waarborgt continue de duurzaamheid, continuïteit en kwaliteit van hun recruitment.  

Jij bent in de lead, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt veel samen met je collega’s. Van employer branding specialisten tot beeld-/content creatie en recruitmentspecialisten: we hebben alles en iedereen zelf in huis. 

Wat doe je?

 • Opdrachtgevers helpen bij het (volledig) inrichten en optimaliseren van hun recruitment.
 • Strategische sessies leiden bij opdrachtgevers.
 • Opdrachtgevers helpen bij het creëren en/of versterken van hun werkgeversmerk d.m.v. positioneringsstrategieën en (online) recruitment campagnes.
 • Doelgroep- en markt onderzoeken leiden t.b.v. van je projecten.
 • Samenwerken met een gedreven team van professionals (lees: je collega’s).
 • Bouw mee aan Fullhouse door te werken aan interne projecten, met jouw projectteam.  
 • Ontwikkel jezelf door doelgericht te werken aan je eigen milestones en OKR’s. 

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 2.750 en 4.500 afhankelijk van je profiel.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Werken vanuit huis, op kantoor of bij de klant.
 • Persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Een auto- of mobiliteitsbudget. 
 • Een prettige cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht (Nieuwegein), waar met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt aan recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak recruitment en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wie zoeken wij?

Een (ervaren) young professional met liefde voor het recruitment vak. Dat kan blijken uit je werkervaring als recruitment marketeer, recruiter, consultant of iets anders. Het kan ook blijken uit een andere motivatie, die je hebt voor je passie voor recruitment. Tell us! 

 • Je hebt een voorliefde voor recruitment en weet goed wat het vak inhoudt.
 • Je deelt onze mening: recruitment kan en moet anders.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit want je opdrachtgevers en wij willen winnen.
 • Je bent een volwassen gesprekspartner. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en je moet in staat zijn om ze te overtuigen van jouw plan van aanpak.
 • Je hebt discipline en een goede werkethiek. Thuis, op kantoor of bij de klant. 
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen in het vak.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. 


Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer