fullhouse – employer branding (4 van 33)

Recruitment Marketeer

Als Recruitment Marketeer bij Fullhouse bereik jij potentiële kandidaten met creatieve online marketing campagnes.

Nieuwegein
2.000 - 3.500
Junior / Medior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. Wij veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor betekenisvolle opdrachtgevers uit uiteenlopende branches.

Als Recruitment Marketeer bij Fullhouse bereik jij potentiële kandidaten met creatieve online marketingcampagnes. Hierin ben jij niet beperkt tot specifieke kanalen en bedenk en adverteer je campagnes op verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Afhankelijk van de te bereiken doelgroepen en hun drijfveren creëer je samen met je collega’s wervende job marketing en employer branding ads. Je werkt in teamverband samen met Marketing-Strategen, Fotografen, Graphic Designers en collega marketeers.

Wat doe je?

 • Je bedenkt en creëert samen met je team employer branding en job marketingcampagnes op onder meer Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok
 • Je analyseert en rapporteert campagneresultaten aan je team en opdrachtgevers
 • Doelgroep- en markt onderzoeken uitvoeren t.b.v. van de projecten
 • Optimaliseren van campagnes op basis van data
 • Je maakt contentkalenders voor sociale media
 • Je schrijft blogs, vacatureteksten en andere short copy

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 2.000 en 3.500 afhankelijk van je profiel
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Werken vanaf huis of op kantoor
 • Onbeperkte vakantiedagen
 • Een groeiplan voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een prettige cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht (Nieuwegein), waar met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt aan recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak recruitment en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wie zoeken wij?

Een young professional met liefde voor (recruitment) marketing. Je enthousiasme voor het vak kun je goed motiveren. Tell us!

 • Je hebt minimaal MBO werk en denkniveau
 • Je voelt je als een vis in het water op Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen in het recruitment marketing vak.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.


Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer