fullhouse – employer branding (23 van 33)

Recruitment specialist

Als Recruitment Specialist bij Fullhouse help jij onze klanten aan nieuwe collega’s. Jij weet wat er nodig is om de best mogelijke kandidaat voor de functie, te vinden en te overtuigen om op sollicitatiegesprek te komen.

Nieuwegein
2.300 - 3.750
Medior

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. We veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. 

Als Recruitment Specialist bij Fullhouse help jij onze klanten aan nieuwe collega’s. Jij weet wat er nodig is om de best mogelijke kandidaat voor de functie, te vinden en te overtuigen om op sollicitatiegesprek te komen. Dit doe je persoonlijk, uit naam van jouw klant(en). 

Je staat er niet alleen voor: je werkt samen met een team van professionals, je collega’s. Wij hebben alles en iedereen zelf in huis, van strategieontwikkeling tot de productie van campagnes, de sourcing specialisten en de recruitment manager. 

Wat doe je?

 • Klanten helpen bij het inrichten en optimaliseren van hun recruitmentproces.
 • Kandidaten vinden en overtuigen om, zelfs als ze niet actief op zoek zijn, op de koffie te komen bij onze klanten. 
 • Doelgroepen onderzoeken en analyseren om de recruitment strategie te bepalen of te optimaliseren.
 • Samenwerken met een gedreven team van professionals AKA je collega’s.
 • Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste tools en trends om ze te testen en toe te passen. Zo maak je recruitment succesvoller en leuker.
 • Bouw mee aan Fullhouse door te werken aan interne projecten, met jouw projectteam.  
 • Ontwikkel jezelf door doelgericht te werken aan je eigen milestones en OKR’s. 

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de 2.300 en 3.750 afhankelijk van je profiel.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Werken vanuit huis, op kantoor of bij de klant.
 • Persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Een prettige cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes.

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Utrecht (Nieuwegein), waar met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt aan recruitment. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak recruitment en zichzelf. Je krijgt een goed salaris, secundaire voordelen, bovengemiddelde vrijheid en je bent intrinsiek gemotiveerd door de functie. Desalniettemin kies je voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar. We vertellen je hier graag meer over. 

Wie zoeken wij?

Een (ervaren) young professional met liefde voor het recruitment vak. Dat kan blijken uit je werkervaring als sourcer, recruiter, consultant of anders. Het kan ook blijken uit een andere motivatie, die je hebt voor je passie in recruitment. Tell us! 

 • Je hebt een voorliefde voor recruitment en weet goed wat het vak inhoudt.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, want recruiten is geen eitje. Maar het is wel winnen.
 • Je blijft jezelf graag ontwikkelen in het vak.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. 

Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer