fullhouse – employer branding (15 van 33) (1)

Stageplek Fullhouse

Als student bij Fullhouse ben je echt onderdeel van het team. Je doet relevante werkervaring op waar je financieel voor vergoed wordt en krijgt tijd om aan je studie te werken.

Nieuwegein
Stagevergoeding
Stage

Fullhouse maakt bedrijven succesvol in recruitment. We veroveren Nederland met recruitment oplossingen op maat, zoals RPO, Interim Recruitment en Recruitment Marketing. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers uit uiteenlopende branches.

Als student bij Fullhouse onderga je de perfecte kick-start voor jouw carrière in recruitment, marketing, sales of projectmanagement. Afhankelijk van je opleiding draai je gedurende je stageperiode mee in één of meerdere teams en leer je alle ins en outs. We vinden het belangrijk dat je de theoretische kennis uit de boeken, leert toepassen in de praktische bedrijfswereld. Bovendien is een stage ervoor bedoelt om te ontdekken waar je interesses en je krachten liggen. Volg je een commerciële of juist HR-opleiding maar wil je ontdekken of marketing bij je past? Dan krijg je daar alle ruimte voor!

Vanaf je eerste dag krijg je een ervaren buddy toegewezen. Hij of zij is er om je te begeleiden en te coachen, maar ook om je te helpen bij je studie. Zo zorgen we er samen voor dat je relevante werkervaring opdoet en jij jouw opleiding kan afronden.

Wat doe je?

 • Afhankelijk van je opleiding en interesses werk je mee aan uiteenlopende projecten binnen recruitment en recruitment marketing. Tenzij je voor de sales gaat: daar word jij een sales professional.
 • Je ontwikkelt jezelf binnen jouw vakgebied met hulp van je collega’s
 • Je krijgt in-house trainingen
 • Je werkt aan de opdracht(en) voor je opleiding

Wat bieden wij?

 • Een eerlijke stagevergoeding
 • 1-op-1 begeleiding door een professional met voor jou relevante ervaring
 • Een fijne cultuur- en werkomgeving, borrels, feestjes en sportieve uitjes
 • Een arbeidsovereenkomst na het afronden van je stageperiode

Waar kom je terecht?

Je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor in Nieuwegein waar er met een ongekende drive en veel plezier gewerkt wordt. Ieder individu werkt met evenveel passie voor Fullhouse, het vak en zichzelf. Je krijgt een stagevergoeding, goede begeleiding en de kans om te ontdekken waar je interesses liggen. Desalniettemin kies je ook voor onze cultuur en manier van werken. We veroveren Nederland en dat doen we niet zomaar.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die passie hebben voor recruitment, sales, marketing of projectmanagement. Je wilt graag ontdekken wat er bij je past en zet je hier volledig voor in. Wij zijn er om je hierin te ondersteunen en je te helpen ontwikkelen!

 • Je volgt een voor ons relevante opleiding in de richting van commercie, marketing, communicatie of HRM
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Sollicitatie
proces

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie en nemen binnen een dag telefonisch contact met je op.

Telefonische kennismaking

Wij nemen per telefoon contact met je op. Wij zijn benieuwd wat je heeft doen solliciteren en wie je bent. Jij zult vast vragen voor ons hebben, dus stel die gerust!

Koffie, thee of een borrel

We gaan elkaar in het echt ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Uiteraard vertellen wij je meer over Fullhouse en over de inhoud van de functie.

Het tweede gesprek

Op basis van onze kennismaking concluderen we of er een match is. Vaak vindt er dan een tweede gesprek plaats. Tijdens dat gesprek doen we jou een voorstel en bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Voor sommige functies kunnen we je vooraf vragen om een business case of assessment.

Papierwerk en proosten

De derde keer dat we elkaar gaan ontmoeten, is het zo ver. We lopen samen nog een keer door de overeenkomst heen voordat we deze ondertekenen. Gefeliciteerd! Jouw nieuwe hoofdstuk bij Fullhouse is begonnen.

naomi s

Naomi de Sain

Recruitment Manager

Elke dag
met plezier
naar je werk

Om goed te presteren, moet je goed in je vel zitten. En andersom. Daarom besteden wij extra aandacht aan je gevoel, zowel mentaal als fysiek. Zo ga je altijd met plezier naar je werk om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Solliciteer