Cases

Wij regelden 5 schaarse technici in 6 maanden tijd

Homan B.V.

jeroen-van-de-water-aqozmgct6si-unsplash

De strijd om goede werknemers

Homan B.V. is een 85 jaar oud familiebedrijf met een mooie historie, dat staat voor kwaliteit. Van huis uit een elektronisch bureau, uitgegroeid tot een van de marktleiders voor elektrische oplossingen. Met disciplines als feestverlichting, aggregaten en de tijdelijke stroomvoorziening voor 's lands grootste kermissen en evenementen. Mede door covid-19 werd er een nieuwe tak aan het imperium toegevoegd: zonnepanelen specialist Homan Solar.

Diensten

  • RPO
  • Job Marketing
  • On-boarding

Team

  • Rose van den Hoven
  • Alisa Te Water Mulder
  • Naomi de Sain
homan-23-van-72-scaled

“Onze strategische benadering leidde tot succes met 5 technici voor Homan.”

De uitdaging

Het vinden van de juiste mensen.

In een tijd waarin gekwalificeerde werknemers een schaars goed zijn en de concurrentie hoog is, stond Homan voor de uitdaging om op te vallen als werkgever en toptalent aan te trekken. Homan bevindt zich in een concurrerende markt, waarin het cruciaal is om potentiële werknemers te overtuigen om voor hen te kiezen te midden van talrijke opties op de arbeidsmarkt. Ze hadden een wervingsstrategie nodig die niet alleen hun werkgeversmerk versterkte, maar ook duidelijk de voordelen van werken bij Homan naar voren bracht.

Homan erkende onze unieke dienstverlening en schakelde ons in voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte recruitmentstrategie. Deze strategie stelde Homan in staat om op te vallen en talent aan te trekken dat perfect aansloot bij hun organisatiecultuur en doelen.

Dankzij gerichte employer branding campagnes en strategische wervingsstrategieën zijn we erin geslaagd om Homan te positioneren als een zeer gewilde werkgever binnen de elektrotechnische sector. Door de focus te leggen op de unieke bedrijfscultuur, waarden, carrièremogelijkheden en voordelen voor werknemers, hebben we Homan succesvol weten te onderscheiden van de concurrentie en potentiële kandidaten overtuigd om voor hen te kiezen.

Wij vinden voor jouw profiel, de juiste match

Bespreek vrijblijvend
de mogelijkheden

Maak een afspraak
fullhouse05441

De strategie

Wij gaan altijd voor succes

Stap 1

Met ons RPO-model kreeg Homan controle over het wervingsproces. Ons diverse team van recruitment experts stemde gezamenlijk verantwoordelijkheden af, wat resulteerde in een doeltreffende aanpak om het beste talent voor Homan aan te trekken.

Stap 2

In een competitieve arbeidsmarkt is differentiatie essentieel. Het concept ‘Power Your Career’ van Homan benadrukte unieke werkgevers eigenschappen en trok potentiële kandidaten aan met een krachtige boodschap.

Stap 3

Onze strategie heeft geleid tot een effectieve recruitment aanpak voor Homan, waardoor zij in staat waren om hoogwaardige kandidaten aan te trekken en te behouden, wat bijdroeg aan hun langetermijngroei en succes.

homan-banner-breed

Het resultaat

Dankzij onze strategie slaagden we erin om binnen een periode van 6 maanden 5 schaarse technici aan te trekken voor Homan B.V. Deze succesvolle werving heeft bijgedragen aan de versterking van het team van Homan!

Belangrijkste resultaten

81

Aanmeldingen

€ 4,88

Cost per applicant

4 in 3 maanden

Plaatsingen

€ 2412,-

Cost per hire

Meer info?

Ben je nog niet uitgelezen? Lees meer over onze aanpak op de pagina voor opdrachtgevers. Wil je eens afspreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of een kop koffie. We spreken je snel!

Koffie’tje?