Cases

De succesformule om de juiste kandidaten voor Krinkels te vinden

Krinkels

header-groen-onderhoud-3

De strijd om goede werknemers

65 jaar geleden begon Krinkels BV als een bescheiden boomkwekerij en bloemenwinkel, gedreven door de ambitie om uit te breiden. Tegenwoordig bestaat de Krinkels Groep uit een team van meer dan 2000 professionals, waarvan er 330 in Nederland werken, verspreid over 8 vestigingen. Krinkels is verantwoordelijk voor het groenonderhoud langs snelwegen, het creëren van veilige oevers en de aanleg van sportvelden. Ook het vrijhouden van perrons van sneeuw behoort tot de verantwoordelijkheden van Krinkels.

Diensten

  • RPO
  • Job Marketing
  • On-boarding

Team

  • Maaike Spoelstra
  • Alisa te Water Mulder
  • Naomi de Sain
krinkels-1-van-35-scaled

“Onze samenwerking met Krinkels illustreert de kracht van een duurzame wervingsstrategie.”

De uitdaging

Het vinden van de juiste mensen.

Veel veranderingen hebben plaatsgevonden voor Krinkels, van een bescheiden boomkwekerij tot de Krinkels Groep met meer dan 2000 professionals. Wat echter onveranderd blijft, is de onbetwiste drive om te groeien. Wij zijn ingeschakeld door hen om hierbij te helpen. Er is geen nood aan een snelle fix, maar aan een duurzame wervingsstrategie die niet alleen talent aantrekt en behoudt, maar ook aansluit bij de langetermijndoelen van Krinkels. Om het succes van deze samenwerking te waarborgen, is een projectteam samengesteld dat zich richt op het vervullen van de wensen en behoeften van Krinkels.

Wij vinden voor jouw profiel, de juiste match

Bespreek vrijblijvend
de mogelijkheden

Maak een afspraak
fullhouse05441

De strategie

Streven naar succes.

Stap 1

Met ons team van professionals hebben we een gerichte marketingcampagne ontwikkeld om Krinkels meer grip te geven op werving en om de online zichtbaarheid te vergroten. Na grondig onderzoek naar de doelgroep hebben we strategische advertenties geplaatst, gericht op professionals die interesse hebben in carrièrekansen bij Krinkels.

Stap 2

Onze campagne ‘Waar groen talent bloeit!’ trok gekwalificeerde professionals aan door de nadruk te leggen op de bedrijfscultuur en kernwaarden. De boodschap in deze campagnes legde de focus doorgroeimogelijkheden, het belang van teamwork en vakmanschap om succes te behalen in groene projecten.

Stap 3

Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot een wervingsstrategie die heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van het aantal nieuwe medewerkers. Daarnaast heeft het ook bijgedragen aan een grotere online zichtbaarheid en een effectieve communicatie van de kernwaarden van het werkgeversmerk van Krinkels naar de buitenwereld.

krinkels-banner-breed

Het resultaat

Onze nauwe samenwerking met Krinkels heeft geresulteerd in een succesvolle formule voor het vinden van de juiste kandidaten. Deze succesvolle samenwerking illustreert de kracht van een duurzame wervingsstrategie die niet alleen talent aantrekt en behoudt, maar ook naadloos aansluit bij de langetermijndoelen van Krinkels en hun ambitie om te blijven groeien in hun vakgebied.

Belangrijkste resultaten

81

Aanmeldingen

€ 4,88

Cost per applicant

4 in 3 maanden

Plaatsingen

€ 2412,-

Cost per hire

Meer info?

Ben je nog niet uitgelezen? Lees meer over onze aanpak op de pagina voor opdrachtgevers. Wil je eens afspreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of een kop koffie. We spreken je snel!

Koffie’tje?