Cases

Fullhouse levert 4 succesvolle kandidaten binnen 2 maanden

Van Haperen Dakdekkingen

joshua-sukoff-tmnnde-sdze-unsplash-scaled

De strijd om goede werknemers

Al meer dan 45 jaar is Van Haperen Dakbedekkingen een betrouwbare speler op de dakenmarkt. Met een toegewijd team van ongeveer 40 vakbekwame medewerkers bieden ze een uitgebreide dienstverlening voor platte daken, hellende daken, groendaken, solar systemen en meer. Ze zijn trots op hun team, waarvan een groot deel al lange tijd werkzaam is.

Diensten

  • RPO
  • Job Marketing
  • On-boarding

Team

  • Rose van den Hoven
  • Joy Agterberg
  • Naomi de Sain
vanhaperen

“Met doelgericht onderzoek trokken onze campagnes topkandidaten aan.”

De uitdaging

Het vinden van de juiste mensen.

Met een groeiend projectportfolio en de ambitie om hoogwaardige diensten te blijven leveren, staat Van Haperen Dakbedekkingen voor een belangrijke uitdaging: het aantrekken van gekwalificeerde dakdekkers. Bewust van de uitdagingen bij het vinden van het juiste talent, heeft Van Haperen ervoor gekozen om onze expertise en ondersteuning in te schakelen.

Wij vinden voor jouw profiel, de juiste match

Bespreek vrijblijvend
de mogelijkheden

Maak een afspraak
fullhouse05441

De strategie

Op weg naar succes.

Stap 1

Na een grondige introductie tot Van Haperen, geleid door onze projectmanager Rose van den Hoven, hebben we de organisatie van binnenuit leren kennen. Dit heeft ons geholpen om op doeltreffende wijze kwalitatieve kandidaten aan te trekken, waardoor we in staat zijn geweest de juiste talenten te selecteren die perfect aansluiten bij de cultuur en behoeften van Van Haperen, en zo de groei en ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen.

Stap 2

Onze zoektocht naar de perfecte match begon met grondig doelgroep onderzoek, uitgevoerd door middel van interviews en een arbeidsmarktanalyse. Hierdoor konden we gerichte marketingcampagnes plaatsen en de boodschap van Van Haperen effectief verspreiden, terwijl we tegelijkertijd potentiële kandidaten aantrokken.

Stap 3

Met onze sociale media advertenties hebben we een selectie van hoog gekwalificeerde dakdekkers weten aan te trekken die perfect aansluiten bij de behoeften van Van Haperen. In onze uitingen hebben we de slogan “Samen naar de top!’’ geïntegreerd, wat de kernwaarden en identiteit van Van Haperen perfect weergeeft.

van-haperen-banner-breed_

Het resultaat

Dankzij deze strategische aanpak heeft Van Haperen Dakbedekkingen in slechts twee maanden tijd vier succesvolle kandidaten kunnen verwelkomen binnen hun team. Deze nieuwe aanwinsten hebben niet alleen de expertise en ervaring om het groeiende projectportfolio aan te pakken, maar dragen ook bij aan de toewijding van Van Haperen aan hoogwaardige dienstverlening.

Belangrijkste resultaten

81

Aanmeldingen

€ 4,88

Cost per applicant

4 in 3 maanden

Plaatsingen

€ 2412,-

Cost per hire

Meer info?

Ben je nog niet uitgelezen? Lees meer over onze aanpak op de pagina voor opdrachtgevers. Wil je eens afspreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of een kop koffie. We spreken je snel!

Koffie’tje?