Cases

Het succesverhaal van Hartog in werving en groei

Hartog Logistics & Transport

marcin-jozwiak-oh0ditwohi4-unsplash-scaled

De strijd om goede werknemers

Hartog Logistics & Transport, een gevestigd familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de transportwereld, heeft zich altijd gewijd aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Hartog is in 1925 begonnen en inmiddels overgedragen aan de vierde generatie. Met hun specialisatie in containertransport en transporten binnen de Benelux, Frankrijk en Noord-Italië, zijn ze uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met warehousing.Om de hoogstaande dienstverlening voort te zetten, zijn ze begonnen aan hun missie om nieuw gekwalificeerd personeel aan te trekken voor de groeiende vraag naar transport en warehousing.

Diensten

  • RPO
  • Job Marketing
  • On-boarding

Team

  • Maaike Spoelstra
  • Fabienne Elshof
  • Naomi de Sain
hartog-26-van-52-scaled

“Onze aanpak heeft Hartog’s wervingsdoelen gerealiseerd en hun positie als werkgever versterkt.”

De uitdaging

Het vinden van de juiste mensen.

Gezien de uitdagende wervingsbehoeften en de cruciale noodzaak om de hoogstaande dienstverlening voort te zetten, heeft Hartog ervoor gekozen om de handen ineen te slaan. Ons team van ervaren specialisten heeft zich toegewijd aan het ontwikkelen van een doeltreffende recruitmentstrategie om Hartog een concurrentievoordeel te bieden. Deze strategie omvatte een grondig plan, met inbegrip van de lancering van een nieuwe website en het organiseren van een professionele fotoshoot. Het resultaat was een succesvolle job marketingcampagne die hun online aanwezigheid als werkgever verstrekte, resulterend in het aantrekken van potentiële kandidaten

Wij vinden voor jouw profiel, de juiste match

Bespreek vrijblijvend
de mogelijkheden

Maak een afspraak
fullhouse05441

De strategie

Onze missie is om te slagen.

Stap 1

Om hoogwaardige kandidaten aan te trekken die passen bij Hartog, ontwikkelden we de campagne ‘Drive Your Future’, gericht op getalenteerde professionals die hun loopbaan willen ontwikkelen in de logistieke sector.

Stap 2

Onze specialisten hebben de job marketingcampagnes voortdurend geoptimaliseerd, waarbij ze werden ondersteund door zelflerende algoritmen voor optimale resultaten.

Stap 3

We hielpen Hartog bij het vinden van toptalent dat goed bij hun bedrijfscultuur past. Hierdoor werden niet alleen de wervingsdoelen bereikt, maar werd ook de reputatie van Hartog als aantrekkelijke werkgever versterkt, wat zal helpen bij het aantrekken en behouden van toekomstig talent.

hartog-banner-breed

Het resultaat

Los van het sterke werkgeversimago heeft onze aanpak al meer dan 90 sollicitaties opgeleverd voor 3 openstaande posities. Onder deze sollicitanten bevonden zich CE Chauffeurs, een Logistiek Administratief Medewerker en Heftruckchauffeurs, die succesvol zijn geselecteerd en aangenomen.

Belangrijkste resultaten

81

Aanmeldingen

€ 4,88

Cost per applicant

4 in 3 maanden

Plaatsingen

€ 2412,-

Cost per hire

Meer info?

Ben je nog niet uitgelezen? Lees meer over onze aanpak op de pagina voor opdrachtgevers. Wil je eens afspreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of een kop koffie. We spreken je snel!

Koffie’tje?