Dit zijn
onze mensen

fullhouse05184_1 2560px
fullhouse05133_1

Recruitment op onze manier

Ja, we zijn een tikkeltje eigenwijs. We combineren kennis en ervaring met de nieuwste tools in de markt. We werken hard, vertrouwen elkaar en weten als geen ander dat je bergen kunt verzetten als team. Successen vieren we samen.

Ontmoet het team.

Recruitment
van A tot Z

Wij helpen bedrijven weer grip te krijgen op recruitment. Dit doen wij met onze bewezen recruitment oplossingen, volledig op maat gemaakt per opdrachtgever. Wij bieden onze klanten een volledige in-house team aan, van contentcreatie tot strategen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame en langdurige oplossing.

fullhouse – employer branding (3 van 33)

“Werken
met Young Professionals brengt energie, ambitie en
plezier.”

Demi Drabe

Projectmanager RPO

fullhouse – employer branding (11 van 33)
fullhouse – employer branding (29 van 33)

“Binnen Fullhouse
word ik de beste
versie van
mezelf.”

Jordy Angenent

Account Director

fullhouse – employer branding (8 van 33)

Kom je bij ons werken?

Alle vacatures

Concepter & Designer

Medior
Nieuwegein
€ 3.200 – 5.000
Als Concepter & Designer ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van al ons designwerk. Alles wat we bedenken, geef jij samen met het team vorm. Van presentatiedecks tot impactvolle employer branding campagnes op sociale media.

Projectmanager RPO

Medior
Nieuwegein
€ 2.750 – 4.500
Als Projectmanager RPO bij Fullhouse ben je ‘the one in charge’. Je hebt éen duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers succesvol worden in recruitment.

Recruitment specialist

Medior
Nieuwegein
€ 2.300 – 3.750
Als Recruitment Specialist bij Fullhouse help jij onze klanten aan nieuwe collega’s. Jij weet wat er nodig is om de best mogelijke kandidaat voor de functie, te vinden en te overtuigen om op sollicitatiegesprek te komen.

Meer info?

Mocht je meer willen weten over Fullhouse en hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op voor een belletje of afspraak. We staan je met alle liefde te woord.

Koffie’tje?